55b7fb4b371d22dc0b8b9c8f

6 rituala prije brijanja koje bi svaki muškarac trebao napraviti

U umjetnosti uklanjanja dlačica, krema za brijanje i losion poslije brijanja dobivaju najviše pažnje.

Ali za besprijekornu liniju čeljusti, pravilna priprema brade i kože jednako je važna – osobito ako imate urasle dlake, opekline od britvice i druge zamke njegovanja.

Zaokružili smo neke proizvode za losione prije brijanja koji su toliko učinkoviti da će o njima razmišljati naknadno.

image 5

Ulje

image 6

Ovaj hranjivi tretman postavlja temelje za ugodno brijanje omekšavajući kosu i kožu mješavinom organskih ulja. Aloe vera i Vitamin Esprječava upalu, pomaže smanjiti opekotine od britvice.

Tonik

image 7

Ako ste se ikada profesionalno brijali, znate svetu praksu opuštanja ispod vrućeg ručnika prije nego što brijač krene na posao. Ponovno stvorite to iskustvo s ovim tonikom za brijanje: nanesite ga na ručnik i držite preko dlačica na licu 30 sekundi kako bi mješavina prirodnih ulja i vitamina hidratizirala i zaštitila vašu kožu.

Krema

image 8

Vaše je lice u dobrim rukama s ovim kultnim talijanskim brendom, koji pomaže dečkima da bruse svoj izgled više od 60 godina. Bilo da odaberete originalnu verziju s osvježavajućim mentolom i uljem eukaliptusa ili se odlučite za formulu za osjetljivu kožu s umirujućim zelenim čajem i ekstraktom zobi, dobivate najbolje od starovjekovne kvalitete i modernog stila.

PILLING

image 9

Dobar piling bitan je dio vašeg režima njege kože, a to vrijedi dvostruko više za vaš ritual prije brijanja. Upotrijebite ovaj piling za omekšavanje dlačica s lica, nježno uklanjanje prljavštine i mrtvih stanica kože koje bi mogle začepiti vaš brijač i pripremu kože rashlađujućim naletom mentola.

Sredstvo za čišćenje

Slušajte, multitaskeri: ovo je za vas. Ovaj proizvod kombinira dvije osnove njege u jednoj elegantnoj tubi — sredstvo za čišćenje lica i tretman prije brijanja. Čestice ljuske oraha čiste prljavštinu i prljavštinu i podižu folikule lica, ekstrakt grejpa pročišćava, a kofein potiče cirkulaciju i smiruje upalu.

Sapun

image 10

Izvrstan i za one koji imaju bradu i za mrzitelje, ovaj muževan, ali luksuzan sapun stvara gustu, izdašnu pjenu koja uklanja prljavštinu i prljavštinu bez skidanja prirodnih ulja s kože. Koristite ga kao šampon za bradu ili za regeneraciju kose i kože prije brijanja; može čak poslužiti i kao krema za brijanje pogodna za putovanja.